Vanzare produse


    Acoperim o gama larga de produse de securitate pe care le expunem si le vindem in magazinul nostru din stoc sau la comanda.
    Poti gasi urmatoarele categorii de produse expuse:
    - camere de supraveghere video de interior si exterior, de tip dome si speed dome, cu IR(infrarosu),IP(Internet LAN), IP WLAN Stand-alone, camere de supraveghere IP Wireless pentru supraveghere copii cu comunicare bidirectionala;
    - sisteme complete de supraveghere cu 4, 8, 16 camere compuse din DVR + camere de supraveghere;
    - DVR - Digital Video Recorder, NVR - Network Video Recorder, DVR Auto;     - Accesorii sisteme de supraveghere, pornind de la cabluri, mufe, alimentatoare, videobalun, doze, surse stabilizare, Hard-Disk
    - Automatizari pentru porti batante, culisante, accesorii pentru automatizare, telecomenzi universale, module, cremaliere samd
    - Alarme antiefractie de la branduri consacrate, kituri complete, accesorii, PIR, sirena, acumulator, contact magnetic, bariera IR.
    - Control acces pentru acces facil in cladiri, birouri, spatii: controllere, cititoare carduri, cartele, taguri RFID, yale electromagnetice, interfoane si videointerfoane, butoane de acces samd.
    - Sisteme detectie incendiu complete, detectori de fum stand alone, butoane incendiu, sirene.

Montaj profesional


    Asiguram montaj pentru sistemele vandute cu echipe proprii formate din tehnicieni specializati.
    Montajele se executa in urma unei programari, pe care o poti face chiar in magazinul nostru dupa ce ai ales produsele care se potrivesc nevoilor tale si, bineinteles, dupa ce le-ai achitat.
    Fara griji in privinta transportului. Nu-ti face griji, dupa ce ai programat montajul, putem aduce noi produsele la tine acasa.
    Chiar daca nu ai facut montajul cu noi, garantia este aceeasi. Nu-ti conditionam acordarea garantiei de montarea echipamentelor. Le poti monta chiar tu. Te ajutam cu informatii cu placere.
    Chiar daca nu esti din Craiova, asiguram montajul in toata zona Olteniei.

Consultanta - Asistenta tehnica - Proiectare


     Chiar daca nu te-ai hotarat ce sisteme sa alegi, te putem ajuta. Ne deplasam la tine acasa si te ajutam sa alegi cea mai buna solutie pentru siguranta si confortul tau
    Da, facem si proiectare. Asadar, daca proiectul tau necesita avizare, ne ocupam noi de el.
     Oricat de mare sau complicat ar fi proiectul tau, avem experienta in a satisface cele mai pretentioase cerinte si a realiza cele mai complexe sisteme de securitate.