Despre noi


    ETICO BE SAFE a aparut din dorinta de a oferi persoanelor interesate de achizitionarea unui sistem de securitate o experienta placuta, informatii complete despre sisteme, o interactiune directa cu sistemele.
    Ne gasiti in Craiova, pe Str. Nicolae Romanescu, Nr.23, vis-a-vis de Administratia Bazinala de Apa Jiu si Vifa Case de Marcat. La noi in magazin vezi gasi o gama larga de produse destinate confortului si securitatii casei si afacerii dvs si anume: sisteme de supraveghere video, alarme antiefractie, sisteme detectie incendiu, control acces, interfoane, videointerfoane, automatizari porti batante, culisante, accesorii montaj
    Sectiunea VLOG de pe site va contine tutotiale de montaj pentru fiecare echipament in parte, tutoriale de programare, informatii utile despre produsele vandute de noi dar si informatii generale despre securitate in general.
Tutorialele vor fi disponibile inclusiv pe canalul YouTube pentru o informare corecta inainte de achizitia unui produs de la Magazinul de Securitate.